torsdag 19. april 2012

I dag er det torsdag ;)

Dagene hjemme er ikke alltid så lette å komme gjennom altså. De kan bli lange og fulle av ingenting. Det er mange ting som skulle, burde og kunne vært gjort, men denne sykdommen er ikke alltid så lett å planlegge, så da får det bli som det blir. 

Jeg øver meg stadig på å ikke gå med dårlig samvittighet for alt som ikke er gjort, men huske at det er dager som i dag, da jeg har orket å rydde, skifte på buret til Ludvik og Morten, støvsuge og sveipe over med vaskekluten :)

Forrige dagen startet jeg med behandling hos en fysioterapaut og det skal bli godt å få litt oppfølging igjen. 
Jeg lærte mye på Jeløya og mye har jeg tatt med meg, men det er liksom så lenge siden jeg var der (selv om det egentlig ikke er det) at noe går i glemmeboka ;)

Ellers savner jeg varmen. Vi hadde jo ett blaff og forsmak på sommervarmen for en tid tilbake, men den forsvant som dugg for solen :-/ håper den snart kommer tilbake :)


1 kommentar:

  1. En stor klem til deg Marianne. Kjenner meg veldig igjen i det du skriver her eg....men vi får prøve å tenke på det positive med de tinga vi faktisk får gjort og ikkje dei andre. Men det er ikkje lett, veit det.. Goklem

    SvarSlett